Over

Het begon allemaal toen Mark nog in klas 2 van het VWO zat. Van kinds af aan was hij altijd al bezig met muziek en "disco".

Als je hem vroeg wat hij voor zijn verjaardag wilde hebben, waren het altijd "disco spullen". Zo heeft hij in de loop der jaren een hoop apparatuur bij elkaar gespaard en was dan ook daar regelmatig mee bezig. 

In diezelfde 2e klas leerde hij een aantal mensen kennen die tegen hem zeiden dat hij toch eens iets met die spullen moest gaan doen. Zo gezegd zo gedaan en de DJ Mark drive-inn show was een feit. Die mensen, die inmiddels als dikke vrienden beschouwd kunnen worden, helpen nog altijd als hobby mee bij het draaien.

Het begon met kleine feestjes bij vrienden, kennissen en familie. Slechts een onkostenvergoeding werd hiervoor door Mark gevraagd. Cd's, apparatuur en reiskosten konden hiervan vergoed worden en Mark vond het best. Langzaam aan werden de feesten groter en groter. Mark is al die tijd blijven investeren in nieuwe spullen, ook omdat de apparatuur flink te lijden heeft onder het regelmatige transport. Hierdoor is de DJ Mark Drive-inn show uitgegroeid tot wat hij nu is;
Up-to-date en uitgebreid.


Ondanks dat de hobby inmiddels uit de klauwen gelopen is, werkt Mark nog altijd tegen onkostenvergoeding!
Voorlopig blijft de DJ Mark Drive-inn show nog wel even doorgaan. Dus u zult ons vast nog wel ergens tegenkomen!


Mark van Kemenade

 

 

© djmark.nl | designed by: LernVid.com |